cysiu Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Czy wie ktoś może do czego służy dodatkowe gniazdo obok złącza OBD2 ? i jeszcze ten jeden kabelek który znalazłem za panelem włączników z lewej strony.... też nie podłączony do niczego - może ktoś wie do czego może służyć... (ewentualnie jeżeli ktoś ma najwyższą wersje J11 ze wszystkimi opcjami (takie "full options / all inclusive ) to czy mógłby podzielić się zdjęciem tego panelu ? ciekawi mnie jakie dodatkowe przyciski/gniazda mogą tam się znajdować...) _ Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opis przycisków po lewej masz w instrukcji.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiu Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Rzeczywiście w instrukcji jest opisane kilka opcji jakie mogą być w przyciskach..... (nie wiem jak ale jak przeglądałem to nawet nie zwróciłem na to uwagi). A jakiś pomysł co za gniazdo jest obok OBD2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 podbijam temat.. czy już wiecie do czego służy to gniazdo obok obd2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.