Tomasz_es Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Panowie dziwny problem się ostatnio u mnie pojawił w moim pathu 2.5 dci.... Mianowicie na wstecznym słychać jakby guma gdzieś tarła... Taki dziwny odgłos... Macie jakiś pomysł? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Krzyżaki na wale do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jak to ogarnac? Generalnie słychać jakby guma o gumę tarła... Taki pisk Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 U mnie podobny dźwięk był przy kończących się klockach hamulcowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heban Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Pewnie lozysko podpory walu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Pewnie lozysko podpory walu .Pewnie dopiero po sezonie zimowym się tym zajmę... Wiec będę wiedział więcej Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 a gdzie w pathu jest to łożysko podpory wału ??????? Kolega oglądał kiedykolwiek pathfindera od spodu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 chyba nie oglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heban Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ogladal, ogladal wczoraj mocno rozkojarzony bylem przez moje obecne problemy z ECU w Parchu i sie wyrwalem do tablicy nerwowo przegladajac forum :), a to przez top ze w moim poprzednim aucie Touaregu wlasnie tak bylo i wymienialem, z tad skojarzenie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.