marekzieba Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Szukam kompletu pokrowców do foteli. Napiszcie proszę, czy macie u siebie koszulki, pokrowce i ew. skąd. Jeśli znacie kogoś, kto szyje na wymiar, też chętnie zamówię. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez marekzieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Mam z CHMIELNIKA i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 A gdzie nabyłeś? Możesz podać jakieś namiary na sklep lub producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 https://pok-ter.pl/?gclid=EAIaIQobChMIu9aixoOX5AIVCKqaCh1VLguwEAAYASAAEgJQlPD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Z tego co widzę, Ty jeździsz Qashqai. Ja pytałem o mój wóz, a w Serenie są 3 rzędy foteli i jednak mocno nietypowe. Niemniej dzięki wielkie za link! Firma blisko mnie. Jutro się skontaktuje z nimi, może mi coś zaproponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 CZY WIADOMO GDZIE TE POKROWCE MOŻNA KUPIĆ ? link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 https://pok-ter.pl Ale Serena to unikat, więc chyba tylko na pierwszy rząd da się dobrać. Ja kiedyś spróbuję sam uszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 A na trzy rzędy gdzieś dostanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ja się obawiam, że chyba tylko u krawca. Sam się przymierzam do uszycia. Ale gdy ktoś znalazł, też będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 W tym linku podanym przez kolegę nie ma nawet takiego modelu Serena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi