grabo_s Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Wymieniał już ktoś rozrząd w 1,6dci? Mam już najechane 210kkm i już go słychać, szczególnie po odpaleniu.Macie jakies sugestie odnośnie części? Wymiana jakaś skaplikowana czy mechanik ogarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 wymieniałeś ten rozrzad w 1.6DCI (tam jest łańcuch). Mnie przy 212k km (J10) poleciała dwumasa.. ale z rozrzadem nie było problemu. Co jest/było przyczyną ze chcesz go zmienić, po prostu przebieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabo_s Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Przebieg. Trochę go słychac po odpaleniu. Jeszcze nie wymieniałem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 W starszych jednostkach M9R I R9M (ten sam rozrząd) bywało że po przebiegu ponad 200 tys łańcuch potrafił przeskoczyć przy odpalaniu.Na twoim miejscu zleciłbym wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.