uzytkownik 5 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witam.Roleta przestała się zwijac i ciężko rozwija.Może ktoś to naprawiał a jeśli tak to prosiłbym o podpowiedż czy jest to do uratowania czy do wymiany.dzięki za poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 trzeba ją umyć porządnie całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 jak ktoś by był w potrzebie to została mi roleta bagażnika i oryginalne radio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Radio nie będzie działać bez zdjęcia immo ( przynajmniej te 2 din z poliftowych tak mają ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 ja mam też do oddania 1 dinowe radio z kodem (mam go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud007 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 W dniu 8.09.2019 o 10:06, Bartezm napisał: jak ktoś by był w potrzebie to została mi roleta bagażnika i oryginalne radio... Czy roleta nadal na sprzedaż?:) Popsuły mi się mocowania do siedzisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuku731 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam, poszukuję mocowania krótkiej roletki tej do oparcia, kupiłem z połamanym jednym zaczepem i w czasie jazdy się wypina i zwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.