dawidek_4785 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam wszystkich na forum️posiadam juka 1.5 dci problem polega na tym że na postoju pedal hamulca schodzi coraz niżej ku podłodze, czy u Was w dieslach jest tak samo? Wymieniłem pompę hamulcowa niec to nie zmieniło, problemy wg mnie zaczęły się dziać po wymianie pompy abs na inną, bo w tamtej błędy od abs się zapalaly. Byłem u 4 mechaników, ostatni najpierw zauważył problem a później jak wymienil pompę hamulcowa i nic to nie dało stwierdził że większość aut tak ma, jak jest u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 W moim Juke 1.5 dci 2015 r nic takiego nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek_4785 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Problem rozwiązany, odebrałem auto po wymianie pompy, płynu i odpowietrzeniu ciśnieniowym i jest wszystko dobrze, nierozumie czemu mechanik przez tel mówił że nic się nie zmieniło, może dlatego że inny je przyjmował i inny oddawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.