cineex Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam. Moglby ktos pomoc w znalezieniu silownikow oryginalnej pokrywy hardtop, rocznik 2007,manual,diesel 2,5.Zamienniki moga byc. Oryginal to Stabilus wedlug moich wymiarow to 41cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Skontaktuj się http://amortyzatorykrosno.pl/contact/index Ja zamawiałem u nich siłowniki Krosna do pokrywy bagażnika Pulsara - sprawują się o wiele lepiej niż oryginalne fabryczne, a cena nawet nieporównywalna z ofertami Stabilusa, etc.. Najlepiej zadzwoń, podaj parametry sczytane ze swojego siłownika, bo niejednokrotnie w swojej bazie nie znajdą Twojego auta, ale znajdą siłownik o parametrach które podasz, który jest przypisany do innego auta. Dla przykładu parametry które podałem dla Pulsara. długość = 516 suw = 187 siła wyrzutu = 560 PS. Na stronie https://e-katalog.intercars.com.pl też możesz poszperać ============================= Edit. 02.09.2019 godz. 17.04 Czyżby "dziękuję" nie było trendy, podobnie jak skarpetki do sandałów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nie wiem jakiej firmy masz hardtop, u mnie pasowały od VW polo, tylko mocowanie na kulkę musiałem przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ja mam z Łady Samary Też musiałem mocowanie przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 ja mam road rangera i dokupowałem siłowniki u nich w firmie.być może będą pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.