astol Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Witam.Potrzebuje program Nissan consult 3 , może ktoś podpowie gdzie pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Z chomika pobierzesz , tylko trzeba by interfejs zakupic dodatkowo i pewnie tu napotkasz na pewien problem , calkiem niezwiazany z dostepnoscią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Interfejs mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Że tak zapytam, a jaki problem? Też bym chętnie uruchomił sobie taka serwisówkę, tylko się obawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Z tego co wiem, to zeby uruchomic prawdziwego consulta trzeba miec dedykowany interfejs serwisowy + oprogramowanie , a ten kosztuje pare tysi, moze nawet ponad 10tys. caly system jest zabezpieczony kluczami , same oprogramowanie jest bez twego bezwartosciowe, nie bedzie to dzialac na interfejsach uniwersalnych pierwszego czy 2 poziomu. Pewnie orginal ma jakis dostep do bibliotek , aktualizacji oprogramowania, a moze nawet jest ograniczenie na ilosc aut i to jest jakas dodatkowo platna subskrypcja (nie mało) Sa jakies juz podrobki , dzialajace roznie, czesto niestabilnie i czasami wiecej moga narobic szkod niz pożytku . "Funkcjonalne" podrobki kosztuja okolo 500$ i to pewnie nie obejmuja nowszych modeli , jedna osoba ktora go ma pisala, ze jest niestabilny i trzeba dokladnie wiedziec co sie robi bo mozna ostro napsuć. Gdyby ktoś mi zaoferowal pelni sprawny consult 3+ z aktualizacja do 2018 w cenie do 1000zl chetnie bym go kupil .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Dzięki, tego się obawiałem. Na ebay-u są od 300 $ do 3300 $ (kosmos). jest niby coś takiego: https://www.ebay.com/itm/2-In-1-Diagnostic-Tool-For-Renault-Can-Clip-V172-Consult-3-Iii-Nissan-Scanner-R8/352632329911?hash=item521a8656b7:g:VUkAAOSw18BcolIz ale to ma małe możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie jest to consult a zwykly interfejs diagnostyczny, oby choc mial obsluge abs,asr ale przy consultcie to nawet nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszukiwaczk Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ja mogę szczerze polecić ten uniwersalny interfejs z Ali express koszt około 140 zł obsługuje większość aut do 2015 roku i z Navara d40 bardzo fajnie współpracuje, co prawda DPF w tym nie wypalisz WD40 ani nie zakoduje z kluczyka, ale do odczytu błędów ze wszystkich systemów jak najbardziej polecamWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Czy to znaczy, że można odczytać i ew. zmienić wolne obroty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.