Damianrg Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam. Mam problem z dmuchawa w nissan note 1.4 2006r. Gdy wsiadam rano czasem dziala odrazu po przekreceniu stacyjki a czasem nie. Wtedy uderzam w ta rurke od strony pasazera co wylatuje z niej cieple powietrze na nogi i dziala. Lecz gdy auto aie nagrzeje zaczyna tyrkotac jakby sie zacinal wentylator lub faluje i staje. Wszystko dzieje na najwyzszym biegu. Co to może byc? Czy wentylator do wymiany? Wiem ze znajduje sie pod szyba i ciezko go wyciągnąć bo juz podszybie wyciagalem chcialem zobaczyc czy go wyjme. Czy moze cos nielaczy? Rezystor? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Odświeżam temat. Czy w Note E11 2009 jest jakieś miejsce gdzie mogą się zbierać liście i inne brudy? Trochę mi szyby parują od wewnątrz i podejrzewam jakieś mokre liście w dolocie powietrza. Tak miałem w Poldku np. Tam czyszczenie tego to był banał. Co w Note najlepiej przejrzeć na początek w tej kwestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endres Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Hej. Może zacznij od najprostszej rzeczy czyli od filtra kabinowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janetball Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 21.06.2020 o 15:36, endres napisał: Hej. Może zacznij od najprostszej rzeczy czyli od filtra kabinowego. 8 ball pool Jesteś wielki! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.