MatiKSSG Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam serdecznie, Mam do wymiany belkę dolną pasa przedniego. Chciałbym zapytać czy lepiej kupić cały pas przedni i wymienić czy tylko dolną część? W cenie nie ma praktycznie różnicy, Chyba, ze jest większy problem przy wymianie całego przedniego? Jakie są wasze opinie? Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Jeśli chcesz przysporzyć sobie więcej pracy podczas wymiany tej części - to proszę bardzo. Rozwiercenie punktów zgrzania elementów (część i tak wycina się) jest bardzo pracochłonne. Ponadto wycinając okular i łączący go w górnej części pas z mocowaniem zamka maski, możesz mieć później trudności z dopasowaniem maski silnika i jej zamknięciem. Twój wybór. Dochodzi jeszcze dodatkowy koszt lakierowania górnego pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ogarniałem temat w tym roku. Wymieniałem samą dolną belkę z rozwierceniem zgrzewów i konserwacj bez demontażu chłodnic. Robota na dobry dzień lub max dwa. Szkoda że nie mieszkasz bliżej to bym ci to ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.