krisklusk Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Witam Wszystkich. Mam taki problem. W większym lub mniejszym stopniu mam drgania wyczuwalne na siedzeniu. Drgania się pojawiają jak auto chodzi na wolnych obrotach. Przy dodaniu gazu ten problem znika. Byłem u różnych mechaników nawet u elektronika i brak zdiagnozowanej przyczyny. Poduchy sprawne. Nawet jedna profilaktycznie wymieniłem bo wyglądała na podejrzaną. Obroty nie falują. Podczas diagnostyki komputerowej auto miało ładowanie 12.45V. Czy można powiedzieć że brak ładowania. pomiar dokonywany po przejechaniu jakieś odległości. Natomiast po zapaleniu samochodu ładowanie książkowe. Z tego co doczytałem auta z systemem start stop mają inteligentne ładowanie. Pytanie czy Nissany też to mają? A może wpływ braku ładowania auto wpada w drgania. Sam już nie wiem co robić. Proszę o radę. Dziękuję za wszelkie informacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.