majwsik Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Czy przewód antenowy jest odpinany ze stopki czy z nią zintegrowany? Zanim zacznę grzebać chciałbym to wiedzieć, bo jeśli jest zintegrowany i trzeba ciągnąć kabel "nowej" stopki do radia to odstawię auto do warsztatu i niech walczą, a jeśli jest odpinany to wymianę stopki sobie sam ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majwsik Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Antenę mam, kabel jest odpinany. Wstępnie zaglądałem do kabiny i na moje oko, żeby wymienić stopkę anteny to trzeba odgiąć podsufitkę. Czy ktoś z Was już to robił i może podpowiedzieć jakieś "myki" ułatwiające tę robotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateoSalvadore Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Trochę późno, ale jakby ktoś szukał - kabel jest 'odpinany' a ściśle rzecz biorąc przykręcany do stopki nakrętką, które jednocześnie trzyma przewód i antenę na swoim miejscu. Myk jest jeden, wyjmujesz lampkę wewnętrzną i małą grzechotką albo kluczem płaskim dokonasz wymiany bez większej gimnastyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.