JACKO29 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 38 minut temu, stasziek napisał: Ostatnie dwa i pół tygodnia mój samochód był na naprawie stuków z okolic tylnej klapy (prawy słupek z tyłu, dach za panoramą). ASO próbowało to naprawić bo myśleli, że plastiki (ja zresztą też). Po dwóch tygodniach samochód wylądował w PGD Naprawa Nadwozi w Krakowie. I faktycznie problem ze zgrzewami. Dzisiaj samochód odebrałem i narazie jest super. Zobaczymy za jakiś czas :)))) Dodam, że przez te 2.5 tygodnia dostałem zastępczy - QQ 1.3 160km. Fajny samochodzik, super jest ten silnik, żwawszy niż mój 1.6 163 Ale.. wiem, że nie kupiłbym go A co zrobili? Zgrzewali na nowo? To musieliby malować dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops89 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Klej do szyb, klej się utwardzi i będzie to co u mnie ja dalej walczę z nissan krzemionki Kraków o samochód zastępczy na czas naprawy blacharskiej i póki co przegrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Dostałem samochód z ASO .. Krzemionki Może musisz przejść scieżkę wojenną jaką ja przebyłem rok temu z tym serwisem żeby zaczęli bardziej dbać o Ciebie Na przełomie 18/19 coś tam robili ze zgrzewem nad głowami pasażerów z tyłu bo tez coś stukało. Poradzili sobie z tym. Obecna naprawa to zupełnie inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi