marcintju Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Wytarła mi się skóra na gałce zmiany biegów. Pytanie jak zdemontować gałkę? Wygląda jakby była wklejona na stałe, nie idzie jej ruszyć. Jak to ustrojstwo wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinna Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Podbijam pytanie, ktoś już wymieniał gałkę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Gałkę trzeba mocno pociągnąć do góry, schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinna Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Musiałem pociąć brzeszczoten, ani w górę ani w bok nie szło ruszyć. U mnie nie było gwintu tylko taka tarka i klej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Gałka zakładana jest na plastikową tulejkę która jest przyklejona do lewarka jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinna Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tulejka ze zdjęcia zeszła razem z gałką z lewarka, gałka niestety nie chciała oddzielić się od tej tulejki pomimo użycia dużej siły. Pytanie z innej beczki, mam niewielki luz na lewarku czy można coś wymienić/wyregulować pod tymi 4 śrubkami ze zdjęcia żeby ten luz skasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.