Qashtan1.2 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Strasznie komplikujecie sprawę. Skupmy się nad założonym wątkiem. Na chłodzenie wnętrza proponuję założyć odrębny temat. Klimatyzowane schowki mają możliwość zamknięcia nawiewu i wtedy nie ma problemu. Przynajmniej ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Strasznie komplikujecie sprawę. Skupmy się nad założonym wątkiem. Na chłodzenie wnętrza proponuję założyć odrębny temat. Klimatyzowane schowki mają możliwość zamknięcia nawiewu i wtedy nie ma problemu. Przynajmniej ja tak mam.A kto porusza temat chłodzenia wnętrza?Wspominamy o nim tylko dlatego bo źródło chłodzenia schowka jest tym samym co chłodzenie wnętrza samochodu. I tylko dlatego.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashtan1.2 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 To są elementy wykorzystane przeze mnie do klimatyzowanego schowka Ten jasny element trzeba przeciąć pionowo na pół aby "łapał" powietrze z przewodu nawiewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 To są elementy wykorzystane przeze mnie do klimatyzowanego schowka Ten jasny element trzeba przeciąć pionowo na pół aby "łapał" powietrze z przewodu nawiewu.Jak się nazywa fachowo ten jasny element żeby wiedzieć czego szukać dokładnie w markecie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashtan1.2 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 23 godziny temu, Guzior napisał: Jak się nazywa fachowo ten jasny element żeby wiedzieć czego szukać dokładnie w markecie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Ja to kupiłem razem z tą rurką w OBI, nie wiem jak to się fachowo nazywa, znalazłem to na hydraulice. Nie musi być dokładnie to samo, wystarczy aby pasował średnicą w rurę i dawał się wkręcić w nawiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jedna bardzo ważna uwaga.Nie wprowadzajcie tej rury w nawiew na pasażera czy na nogi bo jak inaczej skierujcie kierunek nawiewu np. na szybę to do schowka nic nie powieje.Najlepiej wprowadzić rurkę bezpośrednio do obudowy/puszki wentylatora tuż obok filtra kabinowego.Wtedy bez względu na kierunek nawiewu to do schowka zawsze będzie dmuchać.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi