astol Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Panowie pomocy , gdzie jest moduł immo w Navara d40 Nr 28591 2F000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 To się nazywa NATS i stanowi część ECM. Nie jest odrębnym modułem. Diagnostyka tylko przez Consult'a. ECM - Engine Control Module to główna jednostka samochodu, masz ją pod maską z lewej strony w okolicy kielicha amortyzatora - ten duży moduł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Wiem gdzie jest ecm silnika.Jestes pewny że nie ma odrębnego modułu? Numer części podałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Nie ma odrębnego modułu w D40 sprawdzone w FSM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Nie zgodzę się z Tobą.Spedzilem trochę czasu szukając informacji na ten temat i teraz wiem że dodatkowy moduł immo jest montowany w navarch z kierownicą z prawej strony. Ja mam wersję Europa,zestaw startowy kupiłem w UK, dlatego jest ten extra moduł. Ma ktoś może schemat ECM do wersji UK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witajcie.Niestety dalej nie znalazłem schematu systemu Natas.Ma ktoś może serviowke do Navary z kierą po prawej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Znalazłem coś takiego,nazywa się dongle unit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzięki wszystkim,auto odpaliłem po podłączeniu tego dodatkowego modułu immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.