peceq Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Witam jak w temaciie, miał ktoś problem z samo włączającym się klaksonie, wydaje mi się z e.mam zwarcie przy OBD2 bo jak ruszam złączem to czasami przestaje, jest tam co rozbierać by próbować samemu naprawić ? Dzięki za pomoc Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Może to bardziej taśma pod kierownicą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 14 godzin temu, peceq napisał: Witam jak w temaciie, miał ktoś problem z samo włączającym się klaksonie, wydaje mi się z e.mam zwarcie przy OBD2 bo jak ruszam złączem to czasami przestaje, jest tam co rozbierać by próbować samemu naprawić ? Dzięki za pomoc Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Nic tam nie ma poza pinami. Wyciągnij złącze i zobacz czy gdzieś kable nie robią zwarcia ale stawiał bym na taśmę podobnie jak kolega MisilYE. Jeśli problem występuje podczas kręcenia kierownicą to na 100% taśma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 30 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Taśmę wymię ialem jakiś czas temu, co prawda jakiś zamiennik ale właśnie zmyliło mnie to że jak ruszam wtyczka serwisową to przestaje Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.