karibox1 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Chciałbym się kulturalnie przywitać z moim t32. Wersja visia w metaliku tygrysim. Napęd na przód, audio zwykłe, przyciemniane szyby. Przypłynął z Japonii, doposażony w rekinka i oryginalne czujniki parkowania z buzzerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafyc Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 12 godzin temu, karibox1 napisał: Chciałbym się kulturalnie przywitać z moim t32. Wersja visia w metaliku tygrysim. Napęd na przód, audio zwykłe, przyciemniane szyby. Przypłynął z Japonii, doposażony w rekinka i oryginalne czujniki parkowania z buzzerem. Gratuluje nowego nabytku. Fajną masz wersje jak przyplynela z Japoni - amfibia ?? Napisz jak ten nowy motor sie sprawuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jeśli chodzi o osiągi i kulturę pracy to idealnie. Przyrównałbym ten silnik do 2.2dci z Renault. Oczywiście pod względem przyjemności, nie awaryjności. Mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Graty Kati Dyzel??? To do Ciebie nie podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 zakochałem się, jazda nim to mega pleżer. Benzyn nie było jak pamiętasz i nie ma do tej pory w t31 a nie zresztą mam sił tera na kulanie się pod rupieciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.