Smakor Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Czy ktoś z Was używa/poleca siatkę do bagażnika Xa? Jakich rozmiarów powinna być optymalnie? Na alledrogo są dedykowane ale bez podanego rozmiaru i po 66 zł a te nie dedykowane są po 20 zł tylko nie wiadomo jaki jest optymalny rozmiar. Pytanie też jak z praktycznością bo uchwyty nie są w podłodze wszystkie. Stawiana półka nie zapewnia tego co siatka, teoretycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Chyba zaden nie jest w podlodze tylko (przednie) na bokach i w pasie tylnym Siatke ja mam uniwersalna i jest z regulowana dlugoscia do haczykow. Nie masz co sie martwic (zbytnio) wiekszosc powinna pasowac o ile nie jest na miare do punto itp Jak wspomnialem woze ja na codzien i klade na niej wszystko a gdy potrzeba to pod nia zeby nie latalo" po bagazniku Dobrze jak by karabinczyki byly na sprezynkach bo ja mam takie proste i rysuja ten czarny lakier na oczkach do mocowania siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.