karibox1 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Drodzy Koledzy powoli będę żegnał się z forum t30. Przechodzę do t32 i jest mi żal tych lat spędzonych praktycznie codziennie z Wami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 To daleko nie jedziesz, tylko dwie miedze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dałeś czadu...nie ma co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Na odchodne po litrze dla każdego Na przywitanie też by coś pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Litr na rozgrzewkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) niby odszedłem ale tu nikt nie płacze. Ot ile znaczy człowiek. Edytowane 7 Października 2019 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 2 godziny temu, karibox1 napisał: niby odszedłem ale tu nikt nie płacze. Ot ile znaczy człowiek. A obstawiłeś się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 no może o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 W dniu 1.10.2019 o 12:03, karibox1 napisał: Drodzy Koledzy powoli będę żegnał się z forum t30. Przechodzę do t32 i jest mi żal .... eee tam żal... Cieszysz się pewnie jak dziecko z wigilii, jak by Ci 500+ przyznali na Ciebie... PS nie masz już dosyć nysek?... Życie lubi odmiany, - aby miało smaczek - raz dziewczynka, raz .... (dwie dziewczynki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ma 500+ na dwójkę hello mam dośc nissana ale jednak żadna marka nie oferuje tak dużo za tak niewiele. Może tylko skoda ale wiadomo - to nie samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 31 minut temu, karibox1 napisał: ma 500+ na dwójkę hello mam dośc nissana ale jednak żadna marka nie oferuje tak dużo za tak niewiele. Może tylko skoda ale wiadomo - to nie samochód. Dodałbym jeszcze ,że X-traile są proporcjonalnie do innych aut na prawdę bardzo mało awaryjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi