Radar Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Witam mój problem polega na tym że czyściłam przepustnice i po złożeniu wszystkiego odpaliłem auto ale zapomniałem o kostce do przepustnicy i mi wywaliło błąd silnika czyli klasyczny check engine. W załączniku wkleiłem zdjęcie z naszego forum jak go skasowac... Wszystko fajnie tylko pokusiła mnie ostatnia opcja Czyli reset pompy i adaptacja... I tu pojawił się problem. Nie wiem na czym polega adaptacja i jak ją przeprowadzić bo od soboty auto wolne obroty utrzymuje na poziomie 1500 Jak to ogarnąć ?? Wróci samo do normy czy mechanik podpięcie pod kompa i ustawienie ręczne?? Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Auto to T30 QR25DE Automat. Benzyna+gaz przebieg 197tyś. Czekam na pomysły bądź konkretną wiedzę. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.