Lucky Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Pytam jak w temacie, bo zadzwonił do mnie Pan z serwisu - że do silnika (z 2018)z adblue są specjalne filtry oleju i że muszą je sciagac z amsterdamu wiec czekać... kupowaliscie sami filtr do tego silnika? Podobno jest jakiś bibułowy a nie w metalowej puszce (jaki sam w sklepie kupilem....)...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops89 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jakiś wałek chyba z faktury wynika że to ten sam filtr co w J10 1.6 dci Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 No to ciekawe co to jest wymyslone, aż poprosze zeby mi go do ręki dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 UP! Nikt wiecej nie kupował sam filtra do 1.5 z adblue??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Podaj Vin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 11 minut temu, Thunder napisał: Podaj Vin. SJNFAAJ11U2416129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Obdzwoniłem znajomych sprzedawców i faktycznie to jest wkład do filtra, i nikt go nie ma na stanie. To nie ten sam co był wcześniej w 1,5 dCi, czyli 1520900Q0J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Dzięki za odpowiedz, szkoda tylko ze nikt go nie ma:/ Ale przynajmniej wiem ze w ASO sie znajoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.