macose Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam wszystkich przeszukałem tematy i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na mój problem (pomogły zdjęcia wstawione przez yżytkownica forum) Mianowicie gdzie zakupie krociec wchodzący do nagrzewnicy zaraz przy komorze silnika? Zakupiłem pojazd i jakiś magik powstawiał sróby w miejsca powrotu i zalepił silikonem Może zna ktoś numer cześci gdzie to należy szukać czy jest dostępne a może inne rozwiązanie z góry dziekuję za pomoc Pierwsze zdjęcie przedstawia to co mam pod maska a drugie zaciągnęte z internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nagrzewnica: http://nissan4u.com/parts/pathfinder/el_r51m/2006_5/type_1/body_electrical/heater_blower_unit_and_cooling_unit/illustration_3/ Przewody nagrzewnicy: http://nissan4u.com/parts/pathfinder/el_r51m/2006_5/type_1/body_electrical/heater_piping/illustration_1/ lub https://varuosad.alvadi.ee/en/vin/VSKJVWR51U0128634/2327/quick/10200/93578 Jeśli nie znajdziesz w sklepach czy na all..., masz blisko do Wygnanowa (wpisz w google "Nieznajek") - ma części nowe i używane do Nissanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 ASO albo hurtownie w USA lub ZEA. No chyba że używkę znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macose Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Dziękuje Panowie W Usa bez problemu do zakupu ale niestety nie można z przesyłką do Polski...będe probował używkę ASO i spróbuję podjechać do Wygnanowa Dziękuje Wam jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Przesyłka z USA przez PolAmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macose Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Właśnie powysyłałem zapytania dzięki linkom wiem jakie to części i jak szukać czekam na odpowiedzi i z ASO i od prywatnych podmiotów. Dzieki sprawdziłem PolAmer bez problemu mogą wysłać tylko ze do 6 tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tam miałeś chyba jakąś grzałkę i pompkę wstawioną do nagrzewnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_S Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Kiedyś miałem podobny problem tyle że w wersji z ogrzewaniem na tył, znalazłem takie coś https://www.drive2.ru/l/472961524831355845/ wiem że to proteza a nie naprawa ale może małym kosztem uda Ci się choć tymczasowo uruchomić auto. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macose Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Samochód działa nabiera temperatury grzeje i chłodzi kabinę także tu problemu nie ma. tylko boję się że jak w jadę w teren to mi się zagotuje...tam powinna być rurka która wchodzi od dołu do zbiorniczka wyrownawczego a ja mam tą rurkę puszczona samą sobie i pewnie jak ciśnienie wzrasta to zamiast do zbiorniczka wracać płyn to leci na ziemie. Ten patent co podełałeś Rafał nie jest głupi tym bardziej że ten cały zestaw jak narazie znalazłem w USA koszt zakupu i transport to ok 400 USD wiec nie wiem czy nie skorzystam z tego patentu Z tego co wyczytałem to na jednym zaworze gdzie jest srebrna sriba powinno byc odpowietrzenie a na drugim króćcu powrot płynu do zbiornika. Cześć wystepuję tylko w całości za 250 dolarów plus 130 usd przesyłka tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.