weekend1975 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Witam, Jestem tu nowy, ale niestety mam problem z moim "Murkiem". Od jakiegoś czasu brak mi mocy w czasie jazdy. Auto się mułowato rozpędza, ze świateł do 100 km/h to droga przez mękę, a rozpędzenie "Murka" od 120 do 130 km/h to trwa dobre kilkadziesiąt sekund ( w tym czasie silnik zaczyna głośno pracować już przy 1,5 - 2 k obrotów). Dodam, że na P silnik pięknie mruczy i to nawet przy 2,5 - 3 k obrotów. Pomocy, bo nie chcę wymienić pół auta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonh Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Cześć,Myślę że twoja furka weszła w trym awaryjny by bardziej skrzyni nie uszkodzić. Być może jakiś czujnik padł.Brak mocy kojarzy mi się z rozszczelnionym układem węży turbosprężarki, może jakaś dziurka czy szparka na weżu gumowym.Koniecznie sprawdź pod komputerem autko, nie ryzykuj dalszej jazdyWysłane z mojego Kruger&Matz Drive 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.