tomal77 Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ktoś gdzieś kiedyś tu zamieścił tutorial jak przerobić lampy przeciwmgielne na dzienne. Był szczegółowy opis, fotki tablicy bezpieczników itd.... Nie potrafię tego odszukać, możecie pomóc ? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykk Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Tylko kluczowe pytanie, czy taka przeróbka przejdzie później bez problemu przegląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 21 godzin temu, erykk napisał: Tylko kluczowe pytanie, czy taka przeróbka przejdzie później bez problemu przegląd? Otóż to. Musiałbyś zamiast halogenów zamontować odpowiednie lampy z homologacją jako światła dzienne, odpowiednio oznakowane. Nie wiem, czy jest coś takiego na rynku dedykowane do QQ. Albo przerobić na halogeny 2 w jedym, czyli i halogen i DRL, np. od mitsubishi ASX. Ale to już jest rzeźba. Chyba lepszym bo prostszym wyjściem jest założenie na kratkę zderzaka jakichś podłużnych lampek. Ja mam NSSC506HP od nowego i działają. Co prawda rok temu przeszły remont, przepalił się jeden LED ale bez problemu można wymienić. Przy okazji pomalowałem aluminiowy radiator, wymieniłem pastę termoprzewodzącą pod paskiem ledowym i uszczelniłem nowym silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Istnieje zestaw dedykowany. Trochę kosztuje, ale warto: https://www.amazon.de/dp/B015O5ML8O + https://www.amazon.de/dp/B015O5ML8O Edytowane 22 Października 2019 przez exciter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo26 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam Czy ktoś może podesłać link do tematu o przerobce halogenowe na dzienne? Ten sam co kolega w temacie prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo26 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kolego znalazłem Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz77 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, NISSAN Qashqai j10 lift Który MODUŁ ŚWIATEŁ DZIENNYCH DRL polecacie? Moduł Świateł Dziennych DRL AM.010.1 USB Światła dzienne DRL w fabrycznych reflektorach + funkcja Comming/Leaving Home + konfiguracja z komputera PC poprzez USB https://allegro.pl/oferta/modul-swiatel-dziennych-drl-swiatla-dzienne-usb-6922489415 MODUŁ ŚWIATEŁ DŁUGICH DZIENNYCH DRL DE LUXE https://allegro.pl/oferta/modul-swiatel-dlugich-dziennych-drl-dzienne-7048038914?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjEzNzk0NTYAMTMzNTM0AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=bea8de8b-abbd-4ec6-8aa2-20de18b5d0f8 Edytowane 26 Stycznia 2020 przez xyz77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jaki efekt chcesz osiągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz77 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Efekt - które będą bardziej pasowały do QQ tzn: lepsze(bezawaryjne)? LEPARD czy DRL DE LUXE Edytowane 26 Stycznia 2020 przez xyz77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 11 godzin temu, xyz77 napisał: które będą bardziej pasowały do QQ Żadne. To jest niezgodne z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi