dambra Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam wszystkich. Trzy tygodnie temu kupiłem Qashqaia 1.6 z 2009 roku w wersji Tekna. Jestem na etapie studiowania instrukcji obsługi i co rusz odkrywam nowe funkcje. Mam jednak banalne pytanie, na które nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Gdzie fabrycznie znajduje się miejsce na gaśnicę oraz trójkąt ostrzegawczy. Tych elementów mi brakuje i chciałbym uzupełnić wyposażenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Gaśnica tu Trójkąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambra Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Faktycznie. U mnie nie ma tego środka bo jest w nim koło, ale miejsce na trójkąt jest po prawej stronie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Witam, Przecież koło wchodzi pod tą styropianową wkładkę z drugiego zdjęcia, tak więc w niczym nie przeszkadza. Trochę dziwne, że nie masz tej wkładki... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 57 minut temu, bhtom napisał: Witam, Przecież koło wchodzi pod tą styropianową wkładkę z drugiego zdjęcia, tak więc w niczym nie przeszkadza. Trochę dziwne, że nie masz tej wkładki... Pozdrawiam. Koło tam nie wchodzi .ten styropian jest zamiast koła i zawiera zestaw naprawczy którego na zdjęciu nie ma. Były też wersje z subwooferem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam, Ja u siebie mam pełnowymiarowe koło, a na nim jest ten styropian. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 To musisz mieć inny styropian bo ten nie wchodzi w koło.Też mam koło pełnowymiarowe i podłoga leży na kole. A gdzie jeszcze styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam, Chyba jest właśnie taki jak na powyższym zdjęciu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 To na tym zdjęciu koło wystaje ponad styropian i tak jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) A ja po prostu gaśnice mam w schowku, tak jak kamizelkę. Otwieram i gotowe. A bagażnik? zatrzymuję samochód - włączam światła awaryjne - otwieram drzwi - idę do bagażnika - otwieram bagażnik - wywalam bagaże (okazało się że jadę na wakacje i mam bagażnik załadowany pod sufit) - obiekt cały czas płonie - odnajduję gaśnice - .... Bezpieczeństwo najważniejsze. Pozdrawiam Edytowane 31 Października 2019 przez sk_slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurzaw Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam. I ja się podepnę pod temat. Właśnie wczoraj dotarł do mnie zakupiony qashqai 1,6 ON z 2012 w wersji tekna. I tak jak jak autor tematu poszukuję trójkąta oraz podnośnika, oczywiście w oryginale. Nie wiem czy jeszcze czegoś nie brakuje. Może ktoś coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Tak na szybko to jeszcze klucza do kół i dla " spokojności" koła albo dojazdówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi