Nowak Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 witam widzialem filmik na you tube , pokazal gosc jak to sie robi, ale u mnie nie dziala, dalej pipczy. rok 2004 , 1,8 16V Primera p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 W dniu 28.10.2019 o 12:38, Nowak napisał: witam widzialem filmik na you tube , pokazal gosc jak to sie robi, ale u mnie nie dziala, dalej pipczy. rok 2004 , 1,8 16V Primera p12 Nie wiem,na jakim sofcie to wyłączał,ale u mnie też nie działa ,nawet jak pod kompa podłączyłem,nie zadziałało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Teraz, agusia0003 napisał: Nie wiem,na jakim sofcie to wyłączał,ale u mnie też nie działa ,nawet jak pod kompa podłączyłem,nie zadziałało.. No właśnie, i co teraz? Podjechac do Nissana żeby wyłączył czy coś w pasach tam odłączyć? A mieniala Pani już olej w skrzyni? Bo nie wiem do końca gdzie jest wlew oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Rozwiązanie jest proste - wystarczy zapiąć pasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Wystarczy wypiąć wtyczke pod fotelem od pasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Tak, ja już tych pasów nie odpinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.