Gość oli222 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Moze ktos sie orientuje ile CM krotsza jest wersja europejska od USA , maximek z lat 95-99 r ?? Bo chyba jest krotsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 z tego co pamietam jak rejestrowalem swoja w polsce to dlugosc byla ta sama w papierach z USA jak dlugosc ktora wpisali mi w papierach w polsce. Jestem prawie pewny ze dlugosc jest ta sama. Pzd. Slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 wiem ze sa roznice w dlugosciach. jak wroce do domu to ci powiem. wiem ze nawet wersja US 95/96 ma inna dl jak 97-99. jednakze sa to tylko rozne wymiary zderzakow, a wymiary wewnatrz kabiny sa takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oli222 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 wlasnie, Europejskie zderzaki sa bardziej "plaskie", tylko interesuje mnie ile to jest w cm... bo w garaz wersja USA mi nie wchodzi, pytanie czy Europejska wejdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 a no jednak racja (prawie) Wyglada na to ze USA jest krotsza od Europejskiej....czyli jak ver. USA nie weszla to europejska tez nie. Maxima ver. EUROPA - 492 cm Maxima ver. USA - 476.8 cm czyli 15.2 cm roznicy Tutaj jest o Ver. USA: http://www.automotive.com/1999/101/nissan/...ions/index.html A tutaj o Europejskiej: http://www.motonews.pl/services/nis/?op=vdt&tdid=1445 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oli222 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Butrynie porownales zle modele... Europejski nowy model porównałeś z USA starym (99) a chodzi mi o wymiary Qx (USA i Euro) 95-99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Butrynie porownales zle modele... Europejski nowy model porównałeś z USA starym (99) a chodzi mi o wymiary Qx (USA i Euro) 95-99 ok...moze i tak...znalazlem cos takiego: Porownanie nowego modelu do starego - "Redesigned body that is 150mm longer" Czyli 15 cm dluzszy jest nowy model...i wraca do tego co mowilem na poczatku - ze sie nie roznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.