Fynn Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam, po ostatnim wypadzie w teren okropnie mi trzęsie budą. Do 50 km/h nic się nie dzieje, od 50-70km jest masakra. Wał cały, krzyżaki też. Ktoś ma pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej3.0DI Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 oba wały całe mi przedni poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jak buda w nogi drapie to od wału najpewniej. A błoto wydłubane z felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekpolanica Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 U mnie trzęsą powyżej 80km/h. Krzyżak z tyłu przy moście miał luz (pękła zewnetrzna bieznia lozyska igielkowego). Walczyłem z tym 3 miesiące żeby to znaleźć,;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peters294 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Też mam coś podobnego. ~80km/h i wrażenie jak by miał się rozpaść, przy 100 jedzie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynn Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 U mnie był defekt felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.