NissanFun Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Panowie umarł mi prawy fazator, tj. przeskakuje. Zastanawiam się czy liczyć na szczescie czy raczej silnik jest kolizyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Robiłeś kiedykolwiek rozrząd w tym silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie, ale teraz urodziła sie okazja A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Ponieważ ostro przymierzam się do tego samochodu i zbieram wszelaki informacje Mam nadzieje że nie będziesz musiał robić remontu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Rozrzad by nic nie pomogl, nikt nie wymienia fazatorów, pech i tyle pierwsze roczniki dobijają pod 300kkm wiec duze prawdopodobieninstwo awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Ja tam widziałem że są normalnie dostępne i spokojnie z rozrządem można zmienić ( ja przynajmniej bym tak zrobił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 A masz swiadomosc ze jeden kosztuje dwa tysiace a potrzebujesz dwa i dontego jeszcze rozrząd? Powoli traci sie sens remontu bo dobijasz do wartosci samochodu. Idac tym tropem bedziesz wymienial kazde koło zębate wspolpracujace z łańcuchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pathfinder-4-0-b-kolo-faz-rozrzadu-wariator-ID6CpLbn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 1,5k za sztukę, poczekam az kupisz auto i bedziesz wymienial rozrząd, choc przyznam ze wielu ma takie zalozenia ale malo kto dotrzymuje slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 O ile kupię bo widze ze mega trudno coś sensownego kupić we w miarę rozsądnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi