NissanFun Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Panowie jakich firm unikać przy zakupie rozrzadu w USA? To co w PL kosztuje 1,5 - 2k tam mozna kupić za połowę, tylko czego unikać? Ktos ma jakies doswiadczenia, wiedzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Witaj Sprawdz sobie na tej stronie jaki byś chciał rozrząd, a ja się spytam mojego mechanika który jest dobry jakościowo... https://www.rockauto.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 co potrzebujesz kupić? łancuch, napinacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Poszedł napinacz, ale mysle nad kompletem bo nie wiem jak zmierzyc łancuch czy rozciagniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ja mam nowy oryginalny łańcuch i napinacze, kupiłem w ASO bo miałem remontować silnik, ale w końcu kupiłem cały nowy silnik i części mi zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jesli jestes zainteresowany odsprzedaza to napisalem priw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Czyli jednak fazatory nie były winne tylko napinacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.