Totek123 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 witam jakich usterek spodziewać się po 200tys km? co należy wymienić? z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Plus tematy z forum,to dowiesz się co im najczęściej dolega.Należy wymienić części które nie nadają się do dalszej eksploatacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ja mam 200 tys oryginalny przebieg. Auto chodzi super silnik bez remontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin323 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Ja mam nalatane 320 tys. w tym 200 tys. to moja zasługa. I też silnik, turbina, dwumasa itp. (odpukać) bez remontu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 ja mam obecnie 230 tyś i już robiłem rozrząd sprzęgł, dodam że autem ja sam nalatałem 70 tyś a rozrząd to zasługa ojca bo jeździł na zbyt niskim biegu i obrotach przez co się wyciągnął łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.