jery112 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Witam . Poszukuje w trybie pilnym prawego lusterka lub samego wkładu do Questa z 2003r. Czy ktoś dorabia same wkłady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Co to znaczy "same wkłady" ? Czy chodzi Ci o samo "szkło"? bo jeżeli tak to każdy szklarz co ma lustra wytnie Ci na wymiar. Ja tak dorobiłem do swojego i dałem ok. 25 zł. (oczywiście lusterko nie podgrzewane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery112 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 O szkło . Dziękuje za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery112 Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam ponownie. Za radą kolegi krawiec1974 poszedłem do szklarza . Wcześniej jednak droga kupna nabyłem wkłady większe od moich. Znajomy szklarz przyciął je do wymiaru z questa . Dziękuje za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 No i po problemie, cieszę się, że mogłem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.