Moby7 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dzień dobry wszystkim Jak wygląda w Waszych Jukach podwozie w okolicach miejsca na progach w których powinien znaleźć się podnośnik? Wstawiam zdjęcia z mojego juka 1.6. Na zdjęciach zaznaczyłem miejsca które wyglądają jak przygięte od klocka podnośnika. Strzałkami zaznaczyłem jasne miejsca bez konserwacji. Widać też starcia konserwacji. Wygląda to tak że po wygięciu te jasne miejsca odsłoniły się. Proszę o Wasze zdjęcia tych fragmentów w samochodach. Chcę się upewnić czy tak ma być czy faktycznie ktoś z serwisu wgniótł podwozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 jak dla mnie to źle podstawiony podnośnik i się wgięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Nie powinno się podnosić auta w miejscach do tego nie przewidzianych. Miejscem fabrycznie do podparcia lewarka jest próg samochodu . Są to miejsca b charkterystyczne : za kołem przednim i przed kołem tylnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 są jeszcze inne miejsca ale na pewno nie to co na fotkach w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 21.11.2019 o 16:47, Bosman napisał: Nie powinno się podnosić auta w miejscach do tego nie przewidzianych. Miejscem fabrycznie do podparcia lewarka jest próg samochodu . Są to miejsca b charkterystyczne : za kołem przednim i przed kołem tylnym. Dzięki za odpowiedź W Twojej wersji podwozie wygląda inaczej niż moim Juku W dniu 21.11.2019 o 17:02, DINO napisał: są jeszcze inne miejsca ale na pewno nie to co na fotkach w pierwszym poście W dniu 20.11.2019 o 12:42, DINO napisał: jak dla mnie to źle podstawiony podnośnik i się wgięło Też mi się tak zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.