Mariusz_Rynkiewicz Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam, pytanie z tył łatwych ale problem nadal jest. Widziałem na filmie jak gościu regulował spryskiwacze w Quashqaiu, myślałem że w Navarze jest tak samo ale za nic to się nie chce regulować. Jest to możliwe? Jakiś sprawdzony patent na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 szpilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 godziny temu, DINO napisał: szpilka Szpilka się wygina. Igła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 a tam zaraz wygina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Z tego co wiem to lewo-prawo nie ma regulacji a góra-dół to płaskim śrubokrętem z boku spryskiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Rynkiewicz Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Właśnie jest z boku taka "śrubka" - ale plastikowa i mocno wyrabia się próbując ją kręcić. A właśnie gościu na filmie w Quashqaiu tym kręcił i chodziło jak złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ja swoje moczyłem w Cilicie Żel - kamień ładnie się rozpuścił później płukanie i regulacja zaczęła ładnie pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.