Apacz Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam. Koledzy mam pytanie do was gdyż odpowiedzi nie mogę znaleźć. Poprzedni właściciel uczulał mnie by w moście nie zmieniać oleju pod korek rewizyjny bo wtedy jest go za dużo a wymieniał w serwisie. Chodzi mi o oleje , ich ilość i specyfikacja jest wskazana jest do mostu przód i tył,reduktor,ręczna skrzynia biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Witaj. Tutaj masz specyfikację olejową do y61 3.0 https://www.kroon-oil.com/en/product-recommendation/cars/nissan-eu/patrol-y61/patrol-30-di-2wd/26008/71764/#!/component:71764/ co do lania pod korek - zawszę tak leje i w sumie nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Dziękuję. Zajadę z ciekawości do serwisu dopytać jak z tym laniem pod korek .Sam w innych autach też tak lałem i nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.