dekor8 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 WItam Nissan Qashqai 1,6 163 km Wymiana sprzęgła 22000 km, serwis gwarancyjny, 45000 km sprzęgło znów się ślizga. Co może być? Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 może to płyn z wysprzęglika ?Był wymieniany ?czy same tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Jeśli wymieniali samą tarczę to kicha.Mieli wymienić razem z wysprzęglikiem i dociskiem bo to on jest winowajcą.Słaby docisk i po takim samym przebiegu tarcza się ślizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekor8 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Z tego co wiem wymienili kpl. Nie wiem czy wymienią znowu na gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 dekor8 kierowca pali spzęgło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 10 godzin temu, camel napisał: dekor8 kierowca pali spzęgło Chętnie bym się przejechał z tym kierowcą i spojrzał gdzie trzyma lewą nogę. Ale chyba bardziej prawdopodobne jest to co pisze Jacko - wadliwy (słaby) docisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 11 godzin temu, camel napisał: dekor8 kierowca pali spzęgło Jest to najczęstsza przyczyna. Poprzednie auto - które nadal jest w rodzinie (Citroen C4 1,6HDI) ma obecnie przejechane ok 180000km, bez wymiany sprzęgła. Mam natomiast znajomych którzy już z 4-ry razy je wymieniali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.