Tadex Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mam kaszka ja z2015 z silnikiem 1.5 dci kierownica jest bardzo sztywna jak w sport. Aucie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 To źle? A wspomaganie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Nie ma przypadkiem w ustawieniach auta czulosci wspomagania kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jest chyba normal / sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jest,ale jak dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dla mnie tez bez roznicy ale jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Też nie odczuwam różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadex Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mam na normal ijest ciasna, że jedną ręką problem w prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 To jest problem ze wspomaganiem.Jednym palcem można kółkiem kręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadex Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dzięki sprawdzę wymienić wepomaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 A ja w trybie SPORT, który włączam na trasy - czuję, że kierownica ciężej chodzi, delikatnie inaczej - nie jest taka gumowata. Nie jest to radykalna zmiana - ale dla mnie odczuwalna. Albo sobie wmawiam - trzeba by zrobić jakiś ślepy test - ciekawe czy miałbym 100% trafień hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 2 godziny temu, Karminadel napisał: A ja w trybie SPORT, który włączam na trasy - czuję, że kierownica ciężej chodzi, delikatnie inaczej - nie jest taka gumowata. Nie jest to radykalna zmiana - ale dla mnie odczuwalna. Albo sobie wmawiam - trzeba by zrobić jakiś ślepy test - ciekawe czy miałbym 100% trafień hehehehe Mam podobne odczucia,dodatkowo jest bardziej czuła,szybciej reaguje na każdy ruch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Potwierdzam. Też mam takie odczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi