bzado Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam Nie działają światła drogowe (oba). Długie, postojowe i tylne działają bez problemu. Sprawdziłem bezpieczniki (mam nadzieję że dobre) w komorze silnika. Oba sprawne. Czy możliwe jest żeby na raz obie żarówki szlag trafił ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sky Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Note 1.4 od 0,5 roku i też mi padły oba światła mijania. Gdzieś wyczytałem, że w skrzynce bezpiecznikowej w komorze silnika jest przekaźnik odpowiadający za te światła. Dzisiaj próbowałem się do niej dostać, jednak się poddałem bo przewody są krótki i bałem się, że coś się urwie. Może ktoś ma jakiś sposób jak się dostać do tej skrzynki. Mam nadzieję że to ten przekaźnik a nie płytka jest przyczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 "Nie działają światła drogowe (oba)." a po chwili "Długie, postojowe i tylne działają bez problemu." szanowny kierowco z prawem jazdy , światła długie to światła drogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 5.12.2019 o 18:10, bzado napisał: Czy możliwe jest żeby na raz obie żarówki szlag trafił ??? możliwe https://www.youtube.com/watch?v=D1F487v76LI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.