DINO Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 W związku ze związkiem i pewnymi planami, ostatnio @saydack podesłał mi linka do blokady https://ore4x4.pl/pl/blokady/330-blokada-mostu-hf-rd136-nissan-patrol-przod-terrano-tyl.html taka zamiennie zamiast sterowanej powietrzem, cena atrakcyjna do tego taka sama jak powietrznej a nie potrzeba kompresora, czyli wychodzi taniej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Kusząca propozycja ciekawe czy do mojego Pajero by taką znalazł .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ano kusząca sterowane powietrzem są i działają a elektryczne?? i tu jest pytanie w końcu trochę się to zmoczy jak z prowadzeniem zasilania itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ale z drugiej strony kompresor mam muszę tylko zamontować. A elektryce jakoś nie ufam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 W jeepach oryginalnie są montowane elektryczne i działają. Te podobno też testowali na rajdach i są ok, ale sam nie znam, nie testowałem - chciałem zamówić ale dopiero w lutym mają mieć do mojego, więc wziąłem pneumatyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 a widzisz i tu mnie przekonałeś chyba 18-stego trza będzie z tego powodu przewrócić jakiego czarnego Żubra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.