agnieszkar Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dzień dobry, mam Nissana T32, 1.6 diesel, sprowadzony ze Szwecji. Mam zamontowane WEBASTO, ale nijak nie mogę sobie poradzić z jego uruchomieniem. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 jaki model webasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszkar Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 t91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Sprawdź baterie w pilocie.ważne żeby były dobrej jakości.Mi nie chciało działać na pierwszych lepszych nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszkar Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 dziękuję, sprawdzę i dam znać. Wystarczy tylko włączyć pilotem i zadziała? Jest możliwość nastawienia na konkretną godzinę? Jeśli tak, to jak to zrobić. Kompletnie nie mam pojęcia. A chciałabym rano wsiadać do ciepłego auta :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 I na klimatroniku (u mnie tak jest) trzeba ustawić: Temp na HI Wentylator na 2 albo 3 I nadmuch na przednią szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.