Wesolyyy Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam Może może mi ktoś pomuc lub miał podobną sytuacje,mianowicie w kabinie słychać dziwne stuki przy dodawaniu gazu obojętnie czy stoję czy jade czy jest na D Czy P jak tylko dotkne Pedal gazu od razu stuka puszcze przestaje dodam ze pod maska tego nie słychać tylko w kabinie ,jeśli chodzi o oleje wszędzie są nowe wymienione. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jedyne co mi przychodzi na myśl to panewki, ale skoro piszesz że pod maską tego nie słychać to może jakieś wibracje od silnika przenoszą się na budę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesolyyy Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Popatrzeć jeszcze,silnik jest po remoncie,i tak jak mówiłem nie słychać tego pod maską a strasznie irytuje ten dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesolyyy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zastanawiam się czy kat może wydawać takie płukania ale to dziwne bo jak dotknę Pedal gazu to to puka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.