FILIFERA Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam wszystkich. Czy ktoś wie jak nazywa się element gumowy w ilości sztuk 2 na podszybiu szyby tylniej blokujący półkę by nie zatała na wybojach. Usiłuje to gdzieś znależć bo w moim nie ma a nie bardzo wiem jak się to nazywa i czego szukać tak naprawdę. Dotychczasowe próby znalezienia tych "odbojników " zakończyły się niczym. pozdrawiam FILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 4 minuty temu, FILIFERA napisał: Witam wszystkich. Czy ktoś wie jak nazywa się element gumowy w ilości sztuk 2 na podszybiu szyby tylniej blokujący półkę by nie zatała na wybojach. Usiłuje to gdzieś znależć bo w moim nie ma a nie bardzo wiem jak się to nazywa i czego szukać tak naprawdę. Dotychczasowe próby znalezienia tych "odbojników " zakończyły się niczym. pozdrawiam FILI Pewnie masz na myśli te odbojniki: <klik> Nr katalogowy: 79990BM600, 79990BM60A Ten katalog powinien Ci pomóc na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBod Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Podepnę się pod temat, kupiłem auto bez półki czy ktoś dopasował jakąś roletę od innego auta do tego bagażnika? Półki używane są drogie po 350 - 400 zł i do tego w kiepskim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIFERA Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 musisz polować ...mi udało się na allegro w dobrym stanie za 200,- do J10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.