kris68 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Witam proszę o poradę jakie żarówki założyć h11 bo na fabrycznych jazda nocą to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Albo wyżyłowane Philipsy,Osramy...+130% i inne które padają po pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Przez ponad rok jeździłem z Osram night breaker, aż jedna z nich padła. Teraz zmieniłem na Tungsram megalight ultra +130%. Połowa ceny co osram, a jakością barwy i skutecznością w niczym od nich nie odbiegają. Natomiast w porównaniu z oryginalnym żarówkami dużo jaśniejsza barwa i odczuwalnie lepszy komfort jazdy nocą. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 niektórzy z Was jeżdżą już dłuższy czas na zmienionych żarówkach H11 o mocniejszym świetle 130-150%, napiszcie czy nic wam się nie dzieje z reflektorami, czy nie ma skutków negatywnych typu wypalone gniazda lub zżółknięte szkła reflektorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jeździłem.Nic się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 dobra to inwestuje w żarówki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.