Spec Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam. Mam pytanie o materiał tekstylny użyty w fotelach. Po przejechaniu ok. 5 tys. km zarówno na siedzisku kierowcy oraz pasażera pojawiają się "naciągnięte fały" materiału. Czy ktoś z tym "problemem" interweniował w serwisie. Jest to trochę irytujące po tak krótkim eksploatowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Faktycznie coś jest nie tak z jakością materiału tapicerskiego. W qashqaiu który dostałem jako zastępczy rocznik 2019 n conecta przy niespełna 2 tys. km przebiegu tapicerka przejawiała tendencje do rozciągania się. W moim qq z 2017 przy 30 tys. tego nie ma. Myślałem, że to przypadek egzemplarza, który użytkowaniem, a jak czytam to ten typ tak ma. To chyba jedyny minus w porównaniu z przedliftami.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.