Lukasz5555 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam Posiadam Nissan murano 3.5 i nie wiem jak zdemontować licznik predkosciomerz ponieważ chcę wymienić żarówki ponieważ dwie mi nie swteca i nie wiem jak się za to zabrać dziękuję za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 o ile pamiętam od spodu są dwa wkręty. Potrzebny bedzie dłuższy śrubokręt. Po odkręceniu zegary wychodzą do góry i odpinasz taśmę z tyłu. Tu masz schemat a tu filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz5555 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 31 minut temu, jungu napisał: o ile pamiętam od spodu są dwa wkręty. Potrzebny bedzie dłuższy śrubokręt. Po odkręceniu zegary wychodzą do góry i odpinasz taśmę z tyłu. Tu masz schemat a tu filmik Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.