kaszmir03 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Witam serdecznie mam problem z wymianą świateł postojowych. W żaden sposób nie potrafię ich wyciągnąć a nie chce czegoś uszkodzić. Pytanie trywialne wiem ale you tub nie pomaga jest tam info tylko o wymianie świateł mijania. Z góry dziękuje za informację jak to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Witam, oprawkę trzeba przekręcić o 90 stopni i wychodzi. Za pierwszym razem musiałem sie troche pomęczyć następne razy już było ok. Rozumie ze chodzi o przód? Troche trzeba się pomęczyć bo dostęp nie jest za dobry ale idzie. Nic więcej nie trzeba odkręcać, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszmir03 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Bardzo dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.