gregson Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Panowie i panie, jest coś takiego do QQ? Małżonce bardzo podoba się elektryczna klapa w naszym innym samochodzie, a chyba najbardziej otwieranie bagażnika nogą :). Są może jakieś sprawdzone zestawy do zamontowania w QQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Jest taka firma w Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 58 minut temu, gregson napisał: Panowie i panie, jest coś takiego do QQ? Małżonce bardzo podoba się elektryczna klapa w naszym innym samochodzie, a chyba najbardziej otwieranie bagażnika nogą :). Są może jakieś sprawdzone zestawy do zamontowania w QQ? Nie wiem czy do wszystkich roczników QQ ale rzuciło mi się w oczy, że do 2016 były dedykowane zestawy (siłowniki, kontroler, przyciski) za ok 400$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 19 minutes ago, HOROWITZ said: Jest taka firma w Toruniu Jaka to firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Ktoś korzystał z tego? https://euro-watt.pl/produkt/inteligentny-system-otwierania-i-zamykania-klapy-bagaznika-nissan-qashqai-2016-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 8 minut temu, gregson napisał: Ktoś korzystał z tego? https://euro-watt.pl/produkt/inteligentny-system-otwierania-i-zamykania-klapy-bagaznika-nissan-qashqai-2016-2/ Taki sam zestaw dedykowany masz tutaj: Alliexpress Tylko za cenę sporo niższą o ile dasz radę sam zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalp77 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem umówiony na montaż - pochwale się po całej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Oczywiście ze zdjęciami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawel Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Tez jestem bardzo ciekawy...czekam na fotki lub filmik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.