wd40 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam, nie świecą prawe światła mijania w pozycji automatycznej, po włączeniu normalnie wszystko działa. Mam pytanie gdzie szukać tego modułu od świateł automatycznych bo pewnie tam coś nie styka. Rok 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Prawe światło mijania jest tylko jedno . Nie masz tam jakiegoś dokładanego modułu ? Bo oryginalne automatyczne włączniki to rzadkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd40 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Szukałem pod maska i nic nie widzę, chociaż było tak ,jak otwierałem maskę i po odskoczeniu maski to światło się zapalało czyli musi gdzieś tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 gdybym ja miał montować automatyczny włącznik to zrobił bym to w kabinie pod kierownicą gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.