pdzw0077 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam, Mam pytanie , czy jest możliwość zmiany mil na kilometry na zegarach ? Czy można zmienić oprogramowanie w fabrycznej nawigacji oraz mapy i dołożyć język Polski ? Zmienić strojenie radia na EUROPE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimomura Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Można ale nie warto, mapy bardzo słabe w dodatku nie pokazują korków itp jak zwykły Google Maps w tel. w dodatku dochodzi koszt przestrojenia fal na EU. W podobnej kasie, a już na pewno bardziej funkcjonalnie (o ile akceptujesz brak tradycyjnego CD) wychodzi to https://pl.aliexpress.com/item/4000148556223.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4c6d2e0eMEyhFs a jest wiele innych do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdzw0077 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 A jakie namiary na firmę która przestraja radia ? Rozumiem ze mapy powinny działać te dostępne na allegro za 200 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiena30 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 czy ktoś wie gdzie mozna przestroic radjo i licznik do Nissana juke z usa 16 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdzw0077 Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Radio to temat trudny. Nie znalazłem nikogo kto przestroi radio na EU. Wymiana radia na EU tez problem bo sa parowane z komputerem. Poza tym wtyczka od anteny GPS jest inna i nie pasuje. Licznik tylko wymiana i tez nie wiadomo czy będzie wszystko działało poprawnie, ale tu mamy jeszcze panel do klimy ,tam można zobaczyć spalanie i kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 W razie co licznik mam- przebiego ok.32000.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.